打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 商會問題

20樂點
我分身有間商,想比返正身.請問點交易呢?

最佳答案

查看完整內容

分身先把商會解鎖 (時間要等3天) 正身準備掌櫃一本 和大量金 (最好是3000金以上) 之後你分身待解鎖後賣間商會出去, set 既價錢是以金為單位計算, 所以set得愈高愈好 同一時間,你正身要立即去買間商會,金待交易完成後, 可以在分身度拎返 因整個交易如果同一時間有其他玩家又有咁多金在身,同時又有一本掌櫃在身,你間商會可能會被其他玩家買左,所以動作要快,而又唔好同你d玩家朋友講喔~ 以上如有補充,歡迎其他玩家提出,我怕我教 ...
回復

分身先把商會解鎖 (時間要等3天)

正身準備掌櫃一本 和大量金 (最好是3000金以上)

之後你分身待解鎖後賣間商會出去, set 既價錢是以金為單位計算, 所以set得愈高愈好

同一時間,你正身要立即去買間商會,金待交易完成後, 可以在分身度拎返

因整個交易如果同一時間有其他玩家又有咁多金在身,同時又有一本掌櫃在身,你間商會可能會被其他玩家買左,所以動作要快,而又唔好同你d玩家朋友講喔~

以上如有補充,歡迎其他玩家提出,我怕我教錯=3= thanks!
回復

將你分身間商會加入你正身做信任夥伴

你正身就可以如常使用你分身的商會
回復

可5可以掌鬼係正身?
回復