打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港原創Amxx娛樂伺服器 *加入 升級表

關閉 [複製鏈接]
我唔係用緊v4版本-.-我係用緊v4 既dll..令到v19同v4版本既玩家都入到黎-.-明未-.-??好悶呀我...不如你入黎倍我喇 (而家server開緊)

就算黎唔到-.-都幫我手 叫下D fd入下黎玩呀=口=

回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

囧,我係話香港既no-steam玩家用v4
搞到我地d v19要換v4個dll俾佢地入
回復 支持 反對

因為v4 awp唔係等成秒
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

因為個主程式係v4

如果整個主程式係v19就多人用
回復 支持 反對

更新 : 因應玩家要求,把 [伺服器] 版本轉為v4版本
                  新增 超級英雄模式 [ 內含自制英雄 : 彩虹人 ]
                  已經自行繁化左 [ 廢事有文盲 ]
                  注意 : 轉左IP !!!
                  架設網站中 http://hk.geocities.com/chantikki/

架設網站中-->http://hk.geocities.com/chantikki/
                        (完成度50%)
回復 支持 反對

開放時間太小,我成日想玩,太失望了
回復 支持 反對

新增留言版    (在 伺服器網站 裹)
新增遊戲畫面 (在 伺服器網站 裹)

(網站 完成度 已達75%)
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

你個網站出現亂碼0 0
回復 支持 反對

留言版個到 "最下既留言" ???

我知點解..因為呢..個留言板唔知點解..設定 中文既設定  : 例 "名稱" "留言" <---會自動變左亂碼..所以而家轉左用英文設定..冇野了
回復 支持 反對

原帖由 chantikki 於 27-10-2008 18:25 發表
留言版個到 "最下既留言" ???

我知點解..因為呢..個留言板唔知點解..設定 中文既設定  : 例 "名稱" "留言"  

chantikki,
插件中的

;說話
sum_allchat_public.amxx    ; 說話系統

我更新左
sum_v4fix.amxx (5.52 KB, 下載次數: 9)
有需要可以拎去
回復 支持 反對