查看: 16939|回復: 354
打印 上一主題 下一主題
收起左側

☆三小俠交易區★

關閉 [複製鏈接]
由於有不少會員在主版裡開新post
交易帳號.
所以開此post
方便各位會員交易.
如要賣出帳號.
請留下角色名稱.等級.聯絡方法
如購入帳號.
請留下等級所需和聯絡方法.
此post嚴禁聊天.犯者即扣5分.
如開新的交易post即時刪post
回復

我想換一個gc20lv劍一轉劍弓魔以上既ac,要有勁裝,可以唔洗要拉思,要就要10-20lv既ac,要有裝,我用童話白雪公主ser78暗c連60大老閣,暗c全夢裝,用跑ac令外換第二個gcac都得,個跑帳有蒂蒂,光光,明明,莉娜,全部有3,有1m9科幾$可係msn add我傾msn:jacky_mo1002006@hotmail.com

[ Last edited by aesopr88264 on 2006-9-21 at 05:18 PM ]
回復 支持 反對

我用巨商商2 2隻2轉ac換gc ac∼
有昌昌2轉同媚媚2轉∼昌昌59 LV∼媚媚84∼仲有隻信神1轉升緊
man:tomchunman27@hotmail.com
要30 lv以上..有埋點裝就最好=0= bao_15bao_15bao_24

[ Last edited by 小獵人 on 2006-7-4 at 06:48 PM ]
回復 支持 反對

man:johnsonng1016@hotmail.com
回復 支持 反對

有昌昌2轉同媚媚2轉∼昌昌59 LV∼媚媚84∼仲有隻信神1轉升緊
仲有個童話ac∼60大老闆∼有eq有寵∼可換gc ac
man:tomchunman27@hotmail.com
要30 lv以上..有埋點裝就最好=0=
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

茜米 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

賣台板ac
劍士14lv 法師25lv 弓手18lv
全部轉左職

800點(要GASH點)

MSN:sync_710n@hotmail.com

買既add我
回復 支持 反對

Originally posted by 茜米 at 2006-7-9 10:57:
我放三小俠既ac,劍士:28lv,魔c:5lv==,弓手:18lv

(劍士有一套21lv點裝,弓手有一套16lv裝,魔c有一套3lv裝=0=,個ac仲有1000幾點)

我想換巨商商2既野,有意係到講低,我會番黎睇嫁啦>.<!!!

[ Last edi ...

換我ac嗎?bao_26回
賣HKGC AC~30 LV聖劍~14神射~9 LV法師~全有裝~冇點數@@有7M幾蚊~諗住買月亮裝
賣HKD~有意出價~
MSN:tomchunman27@hotmail.com
bao_38bao_38bao_38

[ Last edited by 小獵人 on 2006-7-11 at 08:14 PM ]
回復 支持 反對

茜米 該用戶已被刪除
回復 支持 反對